Erdogan: Nabavka ruskog S-400 gotova stvar

Izvor: Danas, 07.Mar.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Nabavka ruskog S-400 gotova stvar

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će Turska kupiti ruski antiraketni sistem S-400 kako je planirano, odbacivši pretnje SAD da bi ta transakcija mogla da ugrozi planiranu kupovinu američkih borbenih aviona F-35. Članak Erdogan: Nabavka ruskog S-400 gotova stvar se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan: Nabavka ruskog S-400 gotova stvar

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2019

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će Turska kupiti ruski antiraketni sistem S-400 kako je planirano, odbacivši pretnje SAD da bi ta transakcija mogla da ugrozi planiranu kupovinu američkih borbenih aviona F-35...U intervjuu za Kanal 24 kasno sinoć, Erdogan je rekao i da bi Turska...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Sistem koji je SNS usavršio

Izvor: Danas, 07.Mar.2019

"Narod postao ostrašćen pred stranačkim svađama, poslanici zabušanti, političari - strančari. Nije važno šta znaš, šta si radio, kroz koje opasnosti si prošao, već samo u kojoj si stranci." Članak Sistem koji je SNS usavršio se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.