Erdogan: Morsi nije umro prirodnom smrću

Izvor: B92, 18.Jun.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Morsi nije umro prirodnom smrću

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da ne veruje da je bivši predsednik Egipta Mohamed Morsi umro prirodnom smrću.

"Mohamed Morsi je otišao da se pridruži bogu tokom suđenja. Da li je to bio normalan odlazak ili su se neki drugi faktori umešali, nešto je o čemu treba razmišljati. Ne verujem da je to bila normalna smrt", rekao je Erdogan u istanbulskoj džamiji, gde su se stotine muslimana molile za Morsija.

Morsi, prvi demokratski izabran >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednik Egipta, zbačen vojnim udarom 2013. godine, umro je juče pošto mu je pozlilo u sudnici.

Erdogan je kritikovao vlasti Egipta što nisu dozvolile da Morsi bude sahranjen na porodičnom groblju u njegovom rodnom mestu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan: Morsi nije umro prirodnom smrću

Izvor: Mondo, 18.Jun.2019

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da ne veruje da je bivši predsednik Egipta Mohamed Morsi umro prirodnom smrću...Foto: MONDO, Lana Stošić.."Mohamed Morsi je otišao da se pridruži bogu tokom suđenja. Da li je to bio normalan odlazak ili su se neki drugi faktori umešali,...

Nastavak na Mondo...

ERDOGAN TVRDI Bivši egipatski predsednik je UBIJEN

Izvor: Blic, 19.Jun.2019, 15:58

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan tvrdi da je bivši egipatski predsednik Mohamed Morsi, koji se srušio i umro tokom sudenja, ubijen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.