Er Srbija ponovo leti za tursko primorje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 10:51

Er Srbija ponovo leti za tursko primorje

Er Srbija planira da u naredne dve nedelje obavi najmanje osam čarter letova do turskog letovališta Antalije. Prvi čarter let nacionalnog avio-prevoznika do Turske obavljen je u nedelju, 5. jula, kada je 144 putnika otputovalo do ove popularne destinacije na Mediteranu. Letovi se obavljaju avionima erbas A319 i boing B737 sa 144 sedišta.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo u saradnji sa našim partnerima, turističkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << agencijama, počeli sa obnovom čarter letova. Pandemija korona virusa posebno je teško pogodila ovu vrstu putovanja. Znamo da za čarter putovanja, pogotovo tokom letnje sezone, postoji veliko interesovanje putnika, o čemu svedoče i odlični rezultati koje Er Srbija u toj oblasti beleži iz godine u godinu. Mi stojimo u potpunosti na raspolaganju našim partnerima u agencijama da, u skladu sa trenutnim okolnostima, organizujemo čarter letove do različitih destinacija i tako našim putnicima omogućimo da i ovog leta sigurno i komforno otputuju na svoj zasluženi odmor,“ izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Već danas, 7. jula, avion srpske nacionalne avio-kompanije ponovo je poleteo ka Antaliji, dok su naredni letovi u planu 9. jula, zatim 11, 15, 17, 18. i 19. jula.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija povećava broj čarter letova za tursko primorje

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2020

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija objavila je danas da u naredne dve nedelje planira da obavi najmanje osam čarter letova do turskog letovališta Antalije...Prvi čarter let Er Srbije do Turske obavljen je u nedelju, 5. jula, kada je otputovalo 144 putnika, navedeno je u saopštenju...Letovi se obavljaju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Er Srbija ponovo leti za TURSKO PRIMORJE

Izvor: Blic, 07.Jul.2020

Er Srbija saopštila je danas da planira da u naredne dve nedelje obavi najmanje osam čarter letova do turskog letovališta Antalije. Prvi čarter let nacionalnog avio-prevoznika do Turske obavljen je u nedelju, 5. jula, kada je 144 putnika otputovalo do ove popularne destinacije na Mediteranu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.