Emina i Mustafa na putovanju sa sinovima: Pevačica ne skida osmeh sa lica i poručuje ovo (foto)

Izvor: Story, 28.Dec.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina i Mustafa na putovanju sa sinovima: Pevačica ne skida osmeh sa lica i poručuje ovo (foto)

Nakon što je ostavila milijardera Sadetina Sarana, domaći mediji ne prestaju da pišu kako se pevačica Emina Jahović vratila bivšem mužu, turskom pevaču, Mustafi Sandalu. Sve ovo su još podstakli Instagram story-ji poznatog para koji je u zadnje vreme postavljao fotografije na kojima pozira zajedno. Međutim, sada je otkriveno i zbog čega Emina i Mustafa, koji su se razveli prošle ... The post Emina i Mustafa na putovanju sa sinovima: Pevačica ne skida osmeh sa lica i poručuje ovo (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Prva zajednička slika Emine i Mustafe: Bivši par zajedno na zimovanju

Izvor: Tracara.com, 28.Dec.2019

Nakon što je ostavila milijardera Sadetina Sarana, domaći mediji ne prestaju da pišu kako se pevačica Emina Jahović vratila bivšem mužu, turskom pevaču, Mustafi Sandalu. Sve ovo su još podstakli Instagram story-ji poznatog para koji je u zadnje vreme postavljao fotografije na kojima pozira...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.