Izvor: Press, 16.Maj.2018, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović progovorila o teškom periodu kroz koji trenutno prolazi!

Emina Jahović i njen partner Mustafa Sandal šokirali su domaću i tursku javnost odlukom da se razvedu. Oni su sa svojim sinovima Jamanom i Javuzom živeli u Istanbulu, a zbog brojnih poslovnih obaveza Emina se trenutno nalazi u Beogradu.
Pred kamerama emisije "Premijera" popularna pevačica otvorila je dušu.
- Dobro sam. Bolje bih mogla biti definitivno jer prolazim kroz jedan jako težak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << period u životu i nije lako. Ali dobro sam, držim se. Mislim na razvod braka kroz koji prolazim i to je jedna zaista velika trauma i za mene i za moju decu i ja pokušavam da prođem kroz to. I nadam se da ću izaći onako kako se to od mene očekuje.
Iako su stavili tačku na svoju ljubav, zbog sinova su ostali u dobrim odnosima.
- Mi smo ostali jako dobri prijatelji. Imamo dvoje dece i drugačije ne bi bilo normalno. Naša veza je bila prelepa i ljubav je bila prelepa, tako i razvod mora da bude, nažalost prelep - rekla je Emina Jahović.

Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.