Emina Jahović otkrila šokantne detalje o bivšem suprugu Mustafi Sandalu

Izvor: 011vodič.com, 25.Feb.2021, 14:24

Emina Jahović otkrila šokantne detalje o bivšem suprugu Mustafi Sandalu

Pevačica Emina Jahović rešila je da progovori o odnosu sa bivšim suprugom, turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom, a ne krije da je dugo ćutala o detaljima koji će zasigurno pokrenuti različite komentare.
– Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene – istakla je Emina, koja se od Sandala razvela u junu 2018. godine.
– Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – dodala je Jahovićeva.

– Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima – zaključila je Emina.
Izvor: PressSerbia/Story

Comments comments


The post Emina Jahović otkrila šokantne detalje o bivšem suprugu Mustafi Sandalu appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.