Emina Jahović i TURSKI MILIONER U CENTRU SKANDALA – Razočarana pevačica se oglasila

Izvor: Story, 11.Okt.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović i TURSKI MILIONER U CENTRU SKANDALA – Razočarana pevačica se oglasila

Emina Jahović uplovila je u romansu sa Sadetinom Saranom, a u centar skandala došli su kada su prozvani u jednoj emsiji da su proveli burnu noć u hotelu. Voditeljke emisije “Söylemezsem Olmaz Programı” objavile su priču da su “Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u hotelskoj sobi, gde su se pojedini gosti žalili na ... The post Emina Jahović i TURSKI MILIONER U CENTRU SKANDALA – Razočarana pevačica se oglasila appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Emina je duboku povređena: Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene

Izvor: Svet plus, 11.Okt.2018

Voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" objavile su priču da su "Emina Jahović i Sadetin proveli noć u jednoj hotelskoj sobi, gde su se pojedini gosti žalili na proizvedenu buku koja je dolazila iz njihove sobe...Turski mediji su zabrujali i počeli raznorazne stvari da pišu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.