Eksplozija u vladinom stambenom kompleksu u Turskoj

Izvor: N1 televizija, 17.Feb.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u vladinom stambenom kompleksu u Turskoj

Jedno dete je poginulo, a 15 ljudi je ranjeno u eksploziji automobila-bombe na jugozapadu Turske, javila je agencija Anadolija.

Eksplozija se dogodila u blizini stambenog kompeksa za sudije i tužioce u gradu Viranšehifu, u pokrajini Šanlijurfa, nedaleko od granice sa Sirijom. Na mesto događaja stigao je veliki broj policajaca.

Pokrajinski guverner Azim Tuna rekao je da je poginulo jedno trogodišnje dete.

Tuna je kazao da je eksplodirao automobil-bomba, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali policija to još nije potvrdila.

Gradovi širom Turske su protekle godine bili mete terorista.

Četiri policajca u Viranšehifu ubijena su maja prošle godine. Odgovornost za taj napad je preuzela zabranjena borbena organizacija "Radnička partija Kurdistana" (PKK).

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.