Eksplozija u Nišu, povređena tri radnika iz Turske

Izvor: B92, 26.Jun.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Nišu, povređena tri radnika iz Turske

Niš -- Tri radnika povređena su danas na gradilištu u naselju Stevan Sinđelić u Nišu, kada je došlo do eksplozije tokom izvođenja radova.

Kako je rečeno Tanjugu u Policijskoj upravi Niš, do eksplozije je došlo oko 14.25 časova kada je bager zakačio eksplozivnu napravu, a pretpostavlja se da je reč o bombi.

U MUP-u kažu da su, prema nezvaničnim podacima, radnici lakše povređeni, a da je gradilište evakuisano i da je uviđaj u toku.

Prema navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pojedinih portala, povređeni radnici su državljani Turske.

Opširnije u video-prilogu:

Građevinski preduzertnik Nebojša Tasić izjavio je da nije očekivao da će na gradilištu u naselju Stevan Sinđelić u Nišu biti svedok jake eksplozije.

"Bili smo oko 200 metara udaljeni. Bili smo u kancelariji rukovodioca firme kada smo čuli jaku detonaciju i istrčali napolje. Iznad detonacije se stvorio oblak dima. Videli smo ljude kako trče, svi smo bili uplašeni", rekao je Tasić.

Kako kaže, nije verovao da će u Nišu, gde se slučajno zatekao, čuti ovakvu detonaciju, iako mu eksplozije nisu strane, jer je bio na ratištu na Kosovu. Žitelji kažu da ih je jaka detonacija uznemirila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.