Izvor: B92, 10.Jun.2023, 19:37

Efes zamenio Atamana – bivši pomoćnik Željka Obradovića

Turski trener Erdem Džan postaće šef stručnog štaba Anadolu Efesa.

Kako turski mediji prenose, trenutni trener Turk Telekoma naredne sezone vodiće Anadolu Efes.

Sadašnji trener Efesa Ergin Ataman prelazi u Panatinaikos, što je odavno poznato, pa će Erdem Džan postati novi trener istanbulskog klulba.

Isti izvor navodi da će Efes dovesti i Tajrika Džonsa iz Turk Telekoma, kao i Erkana Jilmaza. Turk Telekom je u polufinalu izgubio od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Karšijake koja će se sa Efesom boriti za šampionsku titulu.

Džan je karijeru kao asistent počeo 2008. godine upravo u timu iz Ankare da bi iz Turk Telekoma otišao 2010. godine u Eskišehir da bi narednih devet godina proveo kao asistent Željku Obradoviću i Igoru Kokoškovu.

Džan je nakon toga otišao u Jutu Džez gde je bio pomoćni trener, a tokom Letnje lige i glavni trener i potom se vratio u Turk Telekom da bi na leto 2023. godine dogovorio prelazak u Anadolu Efes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.