ERDOGAN ŠALJE VOJSKU U KARABAH? Poruka turskog zvaničnika otkrila šta nas deli od totalnog rata

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 18:51

ERDOGAN ŠALJE VOJSKU U KARABAH? Poruka turskog zvaničnika otkrila šta nas deli od totalnog rata

Turska može poslati svoje vojnike u Karabah, ako Azerbejdžan to zatraži

, izjavio je potpredsednik Turske Fuat Oktaj.

Još prvog dana naš predsednik je saopštio svoj stav. Turska se neće kolebati, tim pre neće naš predsednik, rekao je Oktaj.

- Rusija je pokušala da pronađe rešenje (krize u Karabahu) i uđe u pregovore, podsetivši na stare veze iz vremena SSSR. Međutim, nisu uspeli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To što za stolom nije bila Turska je veliki propust. Alijev je rekao da bez Turske ne može biti rešenja - rekao je Oktaj.

On je naglasio da je Rusija jedna od država sa kojom je Rusija uspela da izgradi "najzdravije i snažne odnose u pozadini haosa koji se dešava u svetu".

- Putem svih kanala razgovaramo sa Rusijom. Imamo dobre kontakte - rekao je on.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.