ERDOGAN POBEDNIČKI POZDRAVLJA NAROD U ISTANBULU: Turci oduševljeni, mašu mu i pružaju mu ruke! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERDOGAN POBEDNIČKI POZDRAVLJA NAROD U ISTANBULU: Turci oduševljeni, mašu mu i pružaju mu ruke! (VIDEO)

Predsednik Turske Redžep Erdogan pojavio se među pristalicama na ulicama Istanbula i ušao u masu, pozdravljajući narod. On je viđen u javnosti prvi put posle propalog vojnog udara. 

Vidno raspoloženi Erdogan pružao je ruke građanima, a oni su mu oduševljeno otpozdravljali i mahali mu. Oko Erdogana je bilo mnogo pripadnika njegovog obezbeđenja.

Turkey's President Erdogan greets crowds on the streets of Istanbul >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << #TurkeyCoupAttempt https://t.co/XOhNhj1S48 https://t.co/Zx5SOWHjp0

— BBC News (World) (@BBCWorld) July 16, 2016

U propalom vojnom puču u Turskoj poginulo je najmanje 265 osoba, a više od 1.560 pripadnika vojske i vojnog osoblja uhapšeno je zbog učestvovanja u pokušaju državnog udara u Turskoj. Takođe, oko 2.800 ljudi je ranjeno u rušenju vlade Redžepa Tajipa Erdogana.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.