ERDOGAN I SALMAN SAGLASNI: Zajednička radna grupa za istraživanje smrti saudijskog novinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERDOGAN I SALMAN SAGLASNI: Zajednička radna grupa za istraživanje smrti saudijskog novinara

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i saudijski kralj Salman razgovarali su večeras telefonom o istrazi o nestanku saudijskog novinara Džamala Kašogija, prenose agencije pozivajući se na neimenovane izvore iz turskog predsedništva.

 Prema navodima tih izvora, Erdogan i kralj Salman istakli su značaj njihove dve zemlje u formiranju zajedničke radne grupe, u okviru istrage.

Kašogi je nestao 2. oktobra, nakon ulaska u konzulat Saudijske Arabije u Istanbulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Saudijski princ poslao 15 UBICA NA NOVINARA?! Kašogi ispitivan, mučen pa RASKOMADAN?!

Turski list "Sabah" objavio je juče da su, u okviru istrage koju Turska sprovodi povodom nestanka Kašogija, otkriveni snimci preko njegovog Epl sata, koji navodno ukazuju da je mučen, a potom ubijen.

Ovaj izveštaj provladinog lista, koji nije odmah potvrđen, objavljen je nakon što je delegacija iz Saudijske Arabije stigla u Tursku radi formiranja "zajedničke radne grupe" koja bi istražila nestanak Kašogija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saudijski kralj razgovarao sa Erdoganom: Čvrsti odnosi

Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2018, 08:04

Saudijski kralj Salman izjavio je da njegova zemlje s Turskom ima "čvrste odnose", saopštilo je saudijsko Ministarstvo inostranih poslove posle telefonskog razgovora kralja s turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom...Taj razgovor dolazi usred polemike oko sudbine saudijskog novinara Džamala...

Nastavak na N1 televizija...

SLUČAJ KAŠOGI Najavljen pretres saudijskog konzulata

Izvor: Blic, 15.Okt.2018

Vlasti Turske obaviće u popodnevnim časovima pretres Konzulata Saudijske Arabije u Istanbulu u okviru istrage o nestanku uticajnog novinara Džamala Kašogija, javila je televizija NTV pozivajući se na diplomatske izvore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.