EPIDEMIJA U TURSKOJ: Ukupan broj kovid infekcija prešao četiri miliona

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 01:14

EPIDEMIJA U TURSKOJ: Ukupan broj kovid infekcija prešao četiri miliona

U Turskoj je danas registrovano 62.797 novih slučajeva korona virusa, čime je ukupan broj obolelih prešao četiri miliona, saopštilo je ministarstvo zdravlja

Od prošlog preseka zabeleženo je i 279 smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom, što je najveći broj preminulih u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danu od početka pandemije, navodi Gardijan.

U Turskoj je ukupno preminulo skoro 35 hiljada zaraženih.

Nekoliko novih restriktivnih mera i “delimično zaključavanje” koje je juče najavio predsednik Turske Redžep Tajip stupili su na snagu danas i važiće tokom prve dve sedmice Ramazana kako bi se sprečio porast broja zaraženih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.