EL: Fener slavio na Kanarima, odlični Kalinić

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Fener slavio na Kanarima, odlični Kalinić

Košarkaši Fenerbahčea rutinski su došli do 17. pobede u Evroligi.

Puleni Željka Obradovića slavili su bez većih problema na gostovanju ekipi Gran Kanarije, aktuelni prvak Turske slavio je sa 64:82.

Držali su se domaći košarkaši u prvoj četvrtini dobro, ali su na odmor otišli sa pet poena u deficitu.

Fener je dodao gas u nastavku, pa je nakon 20 minuta imao 12 poena viška.

Trgli su se domaći košarkaši u trećem kvartalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << te su spustili zaostatak na pet poena pred poslednjih 10 minuta, ali je Fener ubrzo vratio stvari na svoje mesto, dolaze i do +18 na tri minuta do kraja, sve je bilo jasno na Kanarima.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu Nikola Kalinić sa 16 poena, pratili su ga Veseli sa 13 poena (7sk), Slukas sa 11 poena i Dikson sa 10 poena. Gudurić je upisao sedam poena, dve asistencije i jedan skok.

Kod Granke 21 poen Kima Tilija, 11 je dodao Di Džej Stroberi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fener lagano, Kalinić najbolji - bez promašaja, Veseli pogodio trojku posle tri godine

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2019

Fenerbahče je zadržao dve pobede više od prvog pratioca Real Madrida, odnosno tri od moskovskog CSKA posle 19. runde. Najbolji turski tim slavio je dosta lako na Kanarskim ostrvima protiv Gran Kanarije (82:64) i napravio još jedan korak ka osvajanju prvog mesta u ligaškom delu Evrolige.  Odličnu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.