DžiDža NASTUPOM ZAPALILA SPLAV! Sve gorelo do jutra!

Izvor: Svet, 29.Sep.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DžiDža NASTUPOM ZAPALILA SPLAV! Sve gorelo do jutra!

Aleksandra Džidža Stojković sinoć je imala nastup pred beogradskom publikom na jednom popularnom prestoničkom splavu.
Ova popularna pevačica je izvela niz svojih hitova, a najbolju reakciju je izazvala kada je otpevala pesmu “Srećno pijana”.
Publika je u glas sa Džidžom pevala ovaj hit. Inače, ova numera je odlično prošla ne kod publike u regionu, već i u Turskoj, gde su proteklog leta u mnogim klubovima u ovoj državi mogla čuti ova numera.
Svet
The post DžiDža NASTUPOM ZAPALILA SPLAV! Sve gorelo do jutra! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Puca karijera? Kija Kockar nedeljama ne nastupa! Evo šta se dešava!

Izvor: Scandal.rs, 30.Sep.2019, 15:35

Kristina Kija Kockar bila je jedna od najangožavanijih pevačica proteklog leta. Međutim, već mesec dana Kija nigde ne nastupa. Jedan njen obožavalac na Instagramu pitao je zbog čega već nedeljama nigde ne peva pored tolike popularnosti i hitova. – Ne nastupam iz privatnih razloga – kratko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.