Državni sekretar Zećirović primio delegaciju Republike Turske

Izvor: SandzakPress.net, 08.Nov.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni sekretar Zećirović primio delegaciju Republike Turske

Državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva i infrastrukture Edin Zećirovic ugostio je jutros u svom ministarstvu visoku delegaciju Ministarstva infrastrukture Republike Turske. Nakon sastanka delegacije su se zaputile put Sandžaka gdje će obići sandžačke puteve predviđene za rehabilitaciju.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Zećirović sa delegacijom Republike Turske o rekonstrukciji puteva u Sandžaku

Izvor: SandzakPress.net, 08.Nov.2016

Nakon što je prije par dana posjetio opštinu Prijepolje, državni sekretar Edin Zećirović danas je bio domaćin u Novom Pazaru prilikom posjete tehničke delegacije ministarstva za transport, pomorstvo i komunikacije Turske u Republici Srbiji. Kroz povoljne kredite Republika Turska želi da se realizuje...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.