Državljaninu Turske ponudio smeštaj, pa ga izbacio iz automobila: „U vozilu su mi ostali dokumenti, koferi i pare“

Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljaninu Turske ponudio smeštaj, pa ga izbacio iz automobila: „U vozilu su mi ostali dokumenti, koferi i pare“

U tunelu u mestu Čeljigovići, opština Istočni Stari Grad, nepoznato lice izbacilo je iz svog vozila lice čiji su inicijali T.B.T, državljanin Turske, kome je prethodno obećalo pronaći smeštaj na području Kantona Sarajevo.

Ovaj državljanin Turske rekao je policiji na Palama da je u ponedjeljak, 25. jula, doputovao u turističku posetu Sarajevu, te da mu se na Baščaršiji, u Kantonu Sarajevo, u kasnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << večernjim časovima obratilo nepoznato lice i ponudilo mu pomoć u traženju smeštaja, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo.

U toku vožnje, koja je trajala do ranih jutarnjih časova, nepoznato lice je zaustavilo u tunelu vozilo marke „BMW“, te uz pretnju upotrebe „odvijača“ i nekoliko udaraca rukom, isteralo iz vozila stranog državljanina koji je slučaj prijavio MUP Kantona Sarajevo.

On je izjavio da su mu u vozilu ostala lična dokumenta, tri kofera i manja količina novca.

O događaju je obavešten dežurni tužilac koji je policijskim službenicima naložio preduzimanje potrebnih mera i radnji na rasvetljavanju ovog događaja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.