Drama u Zaprešiću: Mladi Englez u nesvesti (VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Maj.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Zaprešiću: Mladi Englez u nesvesti (VIDEO)

Kadetski reprezentativac Engleske izgubio svest posle žestokog sudara sa rivalom iz Turske.

Foto: Twitter/printscreen

Kadetske reprezentacije Turske i Engleske igraju polufinalnu utakmicu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, ali golove u prvom poluvremenu (2:1 za Engleze) zasenila je povreda mladog fudbalera sa Ostrva.

Posle sudara sa protivničkim igračem, Tašan Oukli-But pao je na travu terena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Zaprešiću bez svesti. Čak 10 minuta lekari obe reprezentacije ukazivali su mu pomoć, posle čeka je prebačen u najbližu bolnicu.

Türkiye - İngiltere maçında talihsiz an. Oakley-Boothe bu pozisyonda kötü şekilde sakatlandı. pic.twitter.com/6jLRycc6om

— Gamaspor (@gamaspor) May 16, 2017

U drugom polufinalu Evropskog prvenstva za fudbalere do 17 godina, od 20.30 u Varaždinu, sastaju se Španija i Nemačka. Finale je 19. maja, takođe u Varaždinu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.