Dok se brčka u Turskoj, Karleuša ne misli na Vranješa

Izvor: Mondo, 04.Jul.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok se "brčka" u Turskoj, Karleuša ne misli na Vranješa

Jelena Karleuša se nije pojavila na suđenje sa Ognjenom Vranješem iz zdravstvenih razloga.

Pevačica Jelena Karleuša nije došla na suđenje sa fudbalerom Ognjenom Vranješem koji ju je tužio za uvrede, budući da se nalazi na letovanju u Turskoj odakle redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

Danas je u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu trebalo da bude održano ročište između Jelene Karleuše i Ognjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vranješa, ali nijedno od njih dvoje se nije pojavilo pred organima pravde. Doduše, fudbaler nije bio u obavezi da se pojavi jer je on tužio Karleušu, a ona je i ovoga puta "izbegla" saslušanje.

Kako navode advokati, Milica Jacimovski i Branislav Bogdanović, razlog pevačicinog ne pojavljivanja su zdravstveni problemi. Oni ističu da je pevačica dostavila opravdanje iz privatne ginekološke ordinacije.

"Jelena se nije pojavila na glavnom pretresu iako je uredno pozvana. Dostavila je lekarsko uverenje iz privatne ginekološke klinike. Svi znamo da je na moru, njen advokat je dostavio dokaz - avionsku kartu", rekla je advokatica.

Prozivka: "Ona samo o ku*tonima i može da priča" (FOTO)

Ona je još dodala da je drugo ročište zakazano za 4. septembra i da Vranješ nije ni tada pozvan.

"Pozvaće je preko policije. To je bilo delotvorno i nastaviće tako da je poziva. Ni Ognjen 4. septembra neće doći jer nije pozvan", dodala je ona.

Fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ, podneo je dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv pevačice Jelene Karleuše, zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

Manje od ovoga ne može: Kupaći Jelene Karleuše! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Turska,   Jelena Karleuša

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Karleuša opet nije došla na suđenje sa Vranješom

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2019

Jelena Karleuša opet nije došla na suđenje sa bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom, koji ju je tužio za uvrede, budući da na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa ljetovanja u Turskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.