Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 19:26

Dodik sa delegacijom Turske o saradnji u zdravstvu i turizmu

Čavušoglu je iskazao posebno interesovanje za osavremenjavanje zdravstvenog sektora u RS i spremnost Turske za investiranje

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa delegacijom Turske o jačanju saradnje u oblasti zdravstva i turizma.

Kako prenose mediji, delegacija Turske, koju je predovio Hajri Čavušoglu, savetnik turskog predsednika Redžepa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tajipa Erdogana, izrazila je spremnost sa jačanje saradnje na dobrobit Republike Srpske i Turske i njenih građana.

.

Dodik je rekao da je zahvalan na poseti i poručio da se nada da će saradnja biti realizovana u skorije vreme, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Sastanku su prisustvovali i vlasnik preduzeća "OnkoSem" Erol Čelik, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS Alen Šeranić, direktor Univerzitetskog kliničkog centra RS Vlado Đajić i direktor Fonda zdravstvenog osiguranja Dejan Kusturić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.