Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 08:30

Dobri Simonović i Gudurić

Autor: Aleksandar Obrenović

petak 16.02.2024.

21:15

Izvor: Sportske.net


Efes i Fenerbahče će igrati finale Kupa Turske
U prvom polufinalu Kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Turske ekipa Efesa je savladala Karšijaku rezultatom 81:77 u utakmici u kojoj je Karšijaka imala „devet života“, ali nije uspela da pobedi. 
Efes je nekoliko puta imao protivnika u šaci, čak i deset poena prednosti sredinom poslednje deonice, ali i u tom trenutku su košarkaši Karšijake uspeli da se vrate i da spuste na samo 3 poena zaostatka i uvedu meč u neizvesnu završnicu. 
Larkin najbolji na terenu sa 23 poena, Plajs je dodao 16 poena. 
U Karšijaki Erik Mekalum 20 poena, Kejri 18. 
U drugom duelu Fenerbahče je savladao bez ikakvih problema ekipu našeg Dušana Alimpijevića, Bešiktaš je izgledao nemoćno tokom čitavog meča, bilo je 99:68.
Već u prvoj četvrtini Fenerbahče je pokazao sav svoj kvalitet, dobio je ovu deonicu sa 32:8, u drugoj je ubacio još 29 poena, pa je posle prvih 20 minuta igre bilo neverovatnih 61:28. 
Podigli su crno-beli ritam do kraja meča i malo ublažili poraz, ali svakako će Fenerbahče biti odmoran za finale Kupa protiv Efesa. 
Motli najbolji sa 23 poena, Biberović je dodao 13, Gudurić 11 poena, po 5 skokova i asistencija. Simonović, košarkaš Crvene zvezde na pozajmici u Bešiktašu, najb

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Igokea posle 12 godina ne igra finale Kupa BiH

Izvor: B92, 17.Feb.2024

Košarkaši Bosne i Širokog igrju danas finale Kupa "Mirze Delibašića" posle pobeda nad Igokeom, odnosno Leotarom...Ekipa iz Aleksandrovca, koja je branila trofej, prvi put posle 12 godina neće igrati meč za trofej Kupa BiH...Bosna je u polufinalu savladala Igokeu 86:69, dok je Široki savladao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.