Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2023, 11:08

Devojčica iz Turske poginula u saobraćajnoj nesreći kod Niša, dve osobe povređene

Devetogodišnje dete je poginulo, a dve osobe su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu od Pirota ka Nišu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU KA NIŠU Devojčica (9) poginula, dve osobe povređene! U putničkom vozilu austrijskih tablica bila porodica iz Turske!

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Avg.2023

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Pirot – Niš poginula je devojčica stara devet godina dok su još dva lica od kojih jedno dete povređeni i smešteni u Urgentni centar. Devojčica (9) poginula je jutros u saobraćajnoj nesreći na delu auto-puta od Pirota ka Nišu, a kod mesta...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.