Detaljno o EURO 2021 (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2021, 12:01

Detaljno o EURO 2021 (AUDIO)

Utakmicom Turska Italija, sutra u petak 11. juna, u 21 čas, u Rimu počinje Evropsko prvenstvo u fudbalu i trajaće do 11. jula. Format je 24 reprezentacije podeljene u šest grupa, nažalost, opet bez Srbije.

EURO 2021 igra se u 11 država a finale će biti održano na Vembliju u Londonu poslednjeg dana takmičenja. Iako se formalno zove EURO >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2021, ono se zbog pandemije održava ove godine.

Gosti rubrike RNS Povodom su novinari portala Mondo Milutin Vujičić i Bojan Sapanjoš iz sportske redakcije Radio Novog Sada.

Detaljno o formatu, pravilima, favoritima, autsajderima ali i o našoj reprezentaciji tokom kvalifikacija i  specifičnostima ovog prvenstva, poslušajte u prilogu Slobodana Šorka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Euro 2020: Kome veruje Rio Ferdinand, koga se plaši Lineker, a ko je oduševio Širera

Izvor: Danas, 11.Jun.2021, 08:34

EURO2020 i SrbijaThe British Broadcasting Corporation Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje večeras na stadionu Olimpiko u Rimu, a finale će biti odigrano 11. jula na londonskom Vembliju. Na turniru će se takmičiti 24 tima, među kojima i branioci trofeja, Portugalci i svetski prvaci Francuzi. Obe...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.