Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davutoglu: Nastavlja se borba protiv centara terorizma

ISTANBUL - Turski premijer Ahmet Davutoglu osudio je današnji samoubilački napad u Istanbulu u kome je poginulo pet lica, a 36 je povrijeđeno kao "nehuman čin" i poručio da će Turska nastaviti svoju borbu "protiv centara terorizma".

"Nijedan centar terorizma neće postići svoj cilj ovakvim monstruoznim napadima", rekao je on.

Davutoglu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je dodao da će se borba nastaviti sa istom rješenošću i voljom dok terorizam ne bude potpuno poražen.

Eksplozija se dogodila danas u ulici Istiklal, dugoj pješačkoj aveniji sa mnogo kafića i prodavnica i stranih konzulata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Nehumani akt koji su izveli centri terorizma"

Izvor: B92, 20.Mar.2016, 00:22

Ankara -- Turski premijer Ahmet Davutoglu osudio je bombaški napad u Istanbulu kao nehumani akt koji su izveli "centri terorizma"...On je poručio da će Turska nastaviti odlučnu borbu protiv takvih grupa..."Nijedan teroristički centar neće postići svoj cilj ovakvim monstruoznim napadima. Naša...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.