Klanjana dženaza ocu i sinu koje je ubio Nermin Sulejmanović

Izvor: SandzakPress.net, 16.Avg.2023, 10:55

Klanjana dženaza ocu i sinu koje je ubio Nermin Sulejmanović

U Gradačcu je danas klanjana dženaza-namaz ocu i sinu koje je 11. augusta brutalno ubio Nermin Sulejmanović. Dženaza-namaz je klanjana ispred Požaričke džamije u Gradačcu, a otac i sin Đengiz i Denis Onder, porijekol iz Tutina, ukopani su na mezarju u haremu Šehitluci. Prije njih dvojice, Sulejmanović je pretukao i ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović koja jučer ukopana u Gradačcu te potom, kada ga je opkolila policija, i sebi oduzeo život.   Sulejmanović je ranio nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << osoba među kojima je i Harisa Onder, majka i supruga Denisa i Đengiza. Ona se, prema posljednjim informacijama, probudila nakon dvije teške operacije, ali je njeno stanje još teško. Podsjećamo, jučer je klanjana dženaza Nizami Hećimović, nevjenčanoj supruzi Nermina Sulejmanovića koji ju je brutalno usmrtio pred očima njihove devetomjesečne kćerke. The post Klanjana dženaza ocu i sinu koje je ubio Nermin Sulejmanović appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

"NERMIN SE ŽALIO NA HRANU, PA ME PRETUKAO": Otkrivena POSLEDNJA IZJAVA ubijene Nizame

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023

Objavljena poslednja izjava ubijene Nizame Hećimović koju je dala policiji...Dok se Opštinski sud u Gradačcu i Tužilaštvo TK igraju ping-ponga, ko je i zašto kriv zbog čega brutalno ubijenoj Nizami Hećimović nije određena zaštita od nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, višestrukog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.