Dame - spremite se! Šarmantni turski glumac u Srbiji! FOTO

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dame - spremite se! Šarmantni turski glumac u Srbiji! FOTO

Popularni turski glumac Guran Gulbahar, koji u seriji Elif glumi Nedžata, odmor je rešio da provede u Srbiji!

Popularna turska serija Elif koja se prikazuje na televiziji Pink osvojila je gledatelje širom regiona i Evrope! Neobična priča koja prati sudbinu male Elif osvojila je sve simpatije kod domaće publike! Turski glumci su sve popularniji kod nas tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je i sa šarmatnim popularnim glumcem Gürhan Gülbahar koji je javnosti poznat kao negativac Nedžat iz pomenute serije Elif! Gürhan je rešio da pauzu snimanja serije iskoriti za posetu Srbije, planira da odmor provede pored Beograda i na nekoj poznatoj planini jer je ljubitelj prirode ! Izgleda da je Srbija postala omiljena destinacija turskih glumaca!

#elif #elifdizi #elifdizisi #elifset #set #greenyapım #necdet #arzu #erkut #gürhangülbahar #melisçınar #umutolcer #kanal7 #sctv #elifsctv #obntv #bntv #kanal5 #elifseason2 #elifserial #elifindenosia #elifbosnia #elifserbia

A photo posted by Gürhan Gülbahar (@gurhan.gulbahar) on Feb 29, 2016 at 1:40am PST

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Šarmantni negativac Nedžat: Planiram odmor u Srbiji (FOTO)

Izvor: Story, 05.Maj.2016, 11:43

Glumac Guran Gulbahar, poznat kao negativac Nedžat iz serije "Elif", planira odmor kraj Beograda, i na nekoj poznatoj planini, jer je ljubitelj prirode..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.