Da li je zbog ove lepotice Džan Jaman ostavio Diletu Leotu? FOTO

Izvor: B92, 27.Okt.2021, 10:01

Da li je zbog ove lepotice Džan Jaman ostavio Diletu Leotu? FOTO

Sredinom septembra, mediji u Italiji preneli su da su sportska novinarka Dileta Leota i turski glumac Džan Jaman raskinuli. Svi su se pitali šta je ili ko je bio razlog razlaza?

Italijanski mediji su izveštavali da je voditeljka navodno odbila njegovu prosidbu i da je to razlog zbog čega su tusrki glumac Džan Jaman i Dileta Leota raskinuli.

Sada su se pojavili novi detalji raskida, gde se saznalo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zapravo turski glumac taj koji je stavio tačku i da je zgodnu voditeljku navodno ostavio zbog glumice koja je od njega starija 9 godina, i za koju tvrde da izgleda i bolje od voditeljke.

Reč je o Izraelki Moran Atias (40), manekenki i glumici koja je počela da se bavi glumom sa 15 godina, a postala posebno popularna posle uloge u italijanskim filmovima "Oggi sposi" i "Gas". Sarađivala je sa dizajnerom Robertom Kavalijem, kao i modnom kućom "Dolče i Gabana".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.