Da li će Mažić sa ekipom ispaštati zbog ove odluke? (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Mažić sa ekipom ispaštati zbog ove odluke? (video)

Bilo je nekoliko kritika na račun Milorada Mažića zbog trećeg gola reprezentacije Španije.

Reprezentacija Španije je povela sa 3:0 protiv Turske golom Alvara Morate, ali je prema mišljenju većine gol neregularan jer je navodno bio iz ofsajda.

Veoma je teško proceniti ovu situaciju, reklo bi se da je Alba bio u ofsajdu par centimetara, ali je zastavica Milovana Ristića ostala nepodignuta.

Dobra stvar je što ova odluka nikako nije uticala na konačan ishod utakmice, iako je bila veoma teška.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(VIDEO) TEŠKA ODLUKA: Mažić priznao treći gol Španaca, odlučivali milimetri

Izvor: Kurir, 17.Jun.2016

...Izabranici selektora Visentea Del Boskea, dreklasirali su Tursku, plasirali se u osminu finala, a srpski arbitar Milorad Mažić je i drugi meč na šampionatu dobro odsudio..On je zajedno sa svojim timom imao tešku situaciju kod trećeg gola Španaca Pre nego je Morata po drugi put na meču zatresao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.