DRUGU GODINU U NIZU: Neće biti Velike nagrade Kanade

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 19:47

DRUGU GODINU U NIZU: Neće biti Velike nagrade Kanade

Turska uskočila na njeno mesto.

Pandemija korona virusa napraila problem i u novoj sezoni Formule 1, pa je tako trka za Veliku nagradu Kande otkazana zbog ograničenja putovanja zbog pandemije.

Trkački vikend u Kanadi trebalo je da bude na programu od 11. do 13. juna, a na njeno mesto je uskočila Turska pošto će trka ipak biti održana na stazi ''Istanbul park''. Navijači u Kanadi baš nemaju sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je trka u Montrealu i prošle godine otkazana zbog korona virusa.

BREAKING: Turkey joins 2021 calendar in place of Canada on June 11-13

We are looking forward to the return of the Canadian Grand Prix in 2022, which has also signed a two-year contract extension#TurkishGP 🇹🇷 #F1 pic.twitter.com/x3R8taLOci

— Formula 1 (@F1) April 28, 2021

Prštaće večeras (21.00) u polufinalu Lige šampiona, u Parizu igraju PSŽ i Mančester Siti, dva kluba s neograničenim budžetima i vrhunskim asovima u svojim redovima. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,40, na dvojku 2,30, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

Velika nagrada Turske je prošle godine u znatno izmenjenom kalendaru bila prvi put posle čitave decenije, a upravo je u Istanbulu Luis Hamilton iz Mercedesa overio osvajanje sedme titule u karijeri u najbržem cirkusu na četiri točka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.