DRAMA TRAJE SATIMA, DETE OTETO MAJCI IZ NARUČJA! Nemačka policija sa otmičarem iz Hamburga pregovara na turskom jeziku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 02:06

DRAMA TRAJE SATIMA, DETE OTETO MAJCI IZ NARUČJA! Nemačka policija sa otmičarem iz Hamburga pregovara na turskom jeziku!

Policija i dalje proverava da li u vozilu ima još dece

Već više od tri sata traje drama na aerodromu u Hamburgu, a nakon što je muškarac, čije ime nije saopšteno, probio zaštitnu ogradu "audijem" i izašao na pistu. U vozilu sa njim je četvorogodišnje dete, a policija i dalje proverava da li u vozilu ima još dece.

Veruje se da je u pitanju otac deteta, koji se sa suprugom spori oko starateljstva. Nedugo nakon što je probio ogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškarac je ispalio najmanje dva hica u vazduh i na pistu baico dva Molotovljeva koktela. Požar je brzo ugašen.

Nakon upada na pistu, otmičar je svoj "audi" bez tablica parkirao ispod aviona koji je imao zakazano poletanje. Prema nezvaničnim informacijama, u avionu nema trenutno putnika.

Od 20.20 časova aerodrom u Hambrugu je zatvoren za avio-saobraćaj. Više od 20 letova je preusmereno na druge aerodrome, a putnici su evakuisani. Na aerodrom su stigle brojne policijske ekipe, kao i pregovorački timovi.

Pojedini nemački mediji pišu da se sa otmičarem pregovara na turskom jeziku.

Navodno je supruga otmičara u večernjim časovima pozvala policiju i rekla da su joj deca oteta. Iako se prvo spekulisalo da su u vozilu dva deteta, za sada je potvrđeno da je u vozilu jedno dete, četvorogodišnjak.

Prema nezvaničnim saznanjima, dete je oteto iz majčinog naručja i na silu ubačeno u vozilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.