DOČEK ZA PREDSEDNIKA Vučić stigao u Istanbul

Izvor: Blic, 09.Jul.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOČEK ZA PREDSEDNIKA Vučić stigao u Istanbul

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Istanbul. On je u radnoj poseti Turskoj tokom koje će se sastati sa predsednikom te zemlje Redžepom Tajipom Erdoganom i učestvovati na 22. Svetskom naftnom kongresu u Istanbulu.

Kongres o nafti, koji se ove godine održava u Istanbulu, najveće je svetsko okupljanje u gasnoj i naftnoj industriji, navodi se u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijima.

Na ovogodišnjem kongresu učestvuje više od 6.000 delegata, 50 ministara i oko 25.000 posetilaca Svetske naftne izložbe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVEČANI DOČEK ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić stigao u Istanbul! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2017

On je u radnoj poseti Turskoj tokom koje će se sastati sa predsednikom te zemlje Redžepom Tajipom Erdoganom..Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Istanbul. i učestvovati na 22. Svetskom naftnom kongresu u Istanbulu...Kongres o nafti, koji se ove godine održava u Istanbulu, najveće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.