Izvor: Blic, 24.Jul.2021, 10:16

DA LI SE ZATVARA LETNJA SEZONA U TURSKOJ OD 1.SEPTEMBRA? Mesec avgust je možda poslednja prilika da uživate na moru ovo leto!?

S obzirom na ogroman interes naših turista za letovanja u Turskoj i veliki broj autobusa i čarter letova koji su rasprodati skoro celo leto, kontaktirali smo neke od renomiranih agencije da proverimo gde još uvek ima slobodnih mesta i za koje destinacije vlada najveći interes.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Povećan broj stranih turista u Beogradu - od čega zavisi održavanje Bir festa

Izvor: RTS, 24.Jul.2021

Mnogi su mesec jul iskoristili za godišnji odmor, a oni koji su i tokom leta u glavnom gradu sigurno su primetili veliki broj stranih turista u poseti. Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda kaže da je letnja sezona dobro počela, ali da brine širenje novog soja virusa. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.