DA LI JE MOGUĆE? Zaludela je sve u Srbiji ulogom Nur u turskoj seriji, a ne znate da je devojka OVE fudbalske zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE MOGUĆE? Zaludela je sve u Srbiji ulogom Nur u turskoj seriji, a ne znate da je devojka OVE fudbalske zvezde (FOTO)

Lepotica i fudbaler već nekoliko godina uživaju u ljubavi.

Od kada su počele sa prikazivanjem, iz godine u godinu serije su jedna od omiljenih razbibriga žena u Srbiji. Poslednjih godina primat su preuzele turske serije, a gotovo bez greške svaka nova sa početkom prikazivanja pronađe put do srca ljubitelja ove vrste sadržaja. Trenutno u Srbiji je aktuelna serija "Zabranjena ljubav", nesvakidašnja ljubavna priča i neprestana borba glavnih junaka sa bremenom tajni. Glavna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muška uloga dodeljena je jednom od najpopularnijih turskih glumaca Tolgahanu Sajišmanu, a glavna žensku ulogu dobila turska misica Amine Gulše.

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on Oct 24, 2017 at 9:59am PDT

Već od prvog kadra u kojem se pojavljuje Amine je gledaoce opčinila svojom neobičnom lepotom. Devojka koja je 2014. godine ponela titulu Mis Turske, upravo uloga u ovoj seriji je glumački debi. Prema mišljenju kritičara u svojoj prvoj ulozi snašla se odlično, pobrala sve komplimente na način na koji je dočarala lik temperamentne Nur.

Pored manekenske i glumačke karijere, atraktivna brineta poznata je i po vezi sa zvezdom svetskog fudbala, prvotimcem Arsenala, Mesutom Ozilom. Reprezentativac Nemačke i turska lepotica potvrdili su svoju ljubav 2015. godine, a gde god se pojavi Amine ne može da prođe neprimećeno pa se redovno nalazi na listama najlepših pratilja fudbalera.

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on Apr 28, 2018 at 8:41am PDT

Posle Mundijala u Rusiji kada je njen verenik objavio da se povlači iz reprezenetacije Nemačke i kao razlog za tu odluku naveo rasizam, Amine mu je pružila svesrdnu podršku zbog čega se našla i na listi žena koje se i te kako pitaju o karijeri svojih jačih polovina. Bilo kako bilo, čini nam se da je uz ovakvu lepotu atraktivnoj brineti sve oprošteno.

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on Sep 25, 2018 at 5:34am PDT

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on May 13, 2018 at 8:01am PDT

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on Jul 22, 2017 at 8:53am PDT

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on Feb 28, 2015 at 12:40pm PST

A post shared by Amine Gülşe (@gulseamine) on Feb 18, 2018 at 7:38am PST

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Turska,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.