Izvor: RTS, 18.Jan.2021, 00:06

Čukarički se priprema u Turskoj, poraz na prvom kontrolnom meču

U premijernom meču na pripremama u Beleku, "brđani" su doživeli poraz. Ruska ekipa Baltika bila je kompletnija i golovima Demijanova u 18. i Maksima u 47. minutu, zabeležili su pobedu rezultatom od 2:0.
Čukarički je promenio bazu za zimske pripreme. Zbog situacije sa koronavirusom, umesto Kipra, ekipa sa Banovog brda izabrala je turski Belek.

Sa prvotimcima su i najtalentovani dečaci omladinske škole.
"Od hotela, terena svih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dodatnih sadržaja, nemam reči, uslovi su fenomenalni". To što su omladinci sa nama, to je potvrda sa smo na dobrom putu i da dobro radimo. Ovo što radimo, ovo ulaganje iz omladinsku školu, je dovoljan razlog da nastavimo istim tempom i radom i da budemo još bolji", rekao je sportski direktor Nenad Mirosavljević.
"Igrači su oduševljeni uslovima i ambijentom i to se prenosi na teren. Poletni su, raspoloženi za rad i sve ide kako je zamišljeno", rekao je trener Dušan Đorđević.
Ambicije kluba su jasne, oni žele da ove sezone izbore plasman u Evropu.
"Za sada smo na nekoj dobroj poziciji na polovini trke, u drugom delu moramo da budemo još bolji i jači da bismo ostvarili cilj", zaključuje Mirosavljević.
Do kraja priprema, Čukarički će odigrati još četiri kontrolne utakmice, a povratak u Beograd je zakazan za 29. Januar.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.