Članovi Ravens KG-a brane boje Srbije na Balkanijadi

Izvor: KGsport.info, 16.Avg.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi Ravens KG-a brane boje Srbije na Balkanijadi

Novi Sad će u periodu od 17. do 19. avgusta biti domaćin Balkanskog prvenstva u badmintonu za igrače do 17 godina starosti. Boje reprezentacije Srbije na ovom takmičenju braniće i članovi Badminton kluba Ravens KG Aleksandar Jovičić, Jana Nedeljković i Minja Milovanović.
Aleksandar Jovičić i Minja Milovanović nastupiće u ekipnom delu šampionata, dok će se Jana Nedeljković boriti za što bolji plasman u pojedinačnoj konkurenciji.
Pored takmičara iz Srbije, na >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ovogodišnjoj Balkanijadi učestvuju i predstavnici Turske, Bugarske, Rumunije, Grčke i Makedonije.
Podsetimo, selekcija Srbije je dve godine zaredom ekipni prvak Balkana u konkurenciji takmičara do 15 godina starosti, a sada će ovaj uspeh pokušati da ostvari i u starijoj uzrasnoj kategoriji.
Foto: Ravens KG
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.