Čišćenje Dačke u režiji Fenera

Izvor: MVP.rs, 02.Jun.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čišćenje Dačke u režiji Fenera

Odlične partije Srba.

Darušafaka, kao jedna od osam najboljih ekipa Evrope, u polufinalu plej ofa Superlige Turske nije pokazala nikakav otpor. Fenerbahče je bio toliko domintantan da je u seriji slavio sa 3-0 i to sa prosečnom razlikom od 17,3! U poslednjem odigranom duelu između ova dva rivala rezultat je bio 90:74 za Legende, koji su bili gosti popularnoj Dački.

Domaći tim je još bio i u igri do poslednje deonice, ali je od tada počela napadačka rapsodija >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Fenera, koji je za vreme poslednjih 10 minuta ubacio 32 poena, a primio 21.

Sjajnu partiju za pobednike je pružio Bogdan Bogdanović. Srpski bek je ubacio 19 poena, a imao je i po pet asistencija i izgubljenih lopti. Nikola Kalinić je duel završio sa 13 poena na svom kontu. Bobi Dikson je takođe bio odličan. Upisao je 15 poena, pet skokova i četiri dodavanja. Luiđi Datome je postigao 12 poena, a Jan Veseli 11. Džejms Anderson je sa druge strane zabeležio 21 poen i četiri uhvaćene lopte. Bredli Vonamejker je učestvovao sa 17 poena i pet asistencija. Dairis Bertans je bio efikasan sa 13 poena.

Fenerbahče u finalu BSL-a čeka pobednika duela Anadolu Efes - Bešiktaš.

(foto: Fenerbahce Basketbol)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.