Četvorica odlaze iz Atleika u januaru

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorica odlaze iz Atleika u januaru

Zbog rane eliminacije iz Lige šampiona, Simeone će napraviti rezove u timu.

Ako je verovati najsvežijim informacijama koje stižu iz Madrida, ove zime će četvorica fudbalera napustiti tabor 'Jorgandžija'.

Novinar i skaut Dejvid Kartlidž je na svom tviter nalogu podelio saznanja do kojih je došao i tvrdi da će Niko Gaitan, Šime Vrsaljko, Kevin Gameiro i Lusijano Vieto otići iz kluba.

Bilo je pomena i da bi Filipe Luis mogao da se preseli u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tursku, ali izgleda da je to prenaduvana priča.

Ekipu će pojačati Vitolo i Dijego Košta, možda i još neko, desni bek Real Sosidejada Alvaro Odriozola je želja Simeonea, ali pitanje je da li će Baski pristati da ostanu bez njega u sred sezone.

Sounds pretty much certain that Atleti will make Gaitán and Vrsaljko available in January, plus Gameiro and Vietto.

— David Cartlidge (@davidjaca) December 6, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.