Čavušolu preneo Vučiću poziv da poseti Tursku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Avg.2021, 14:56

Čavušolu preneo Vučiću poziv da poseti Tursku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa ministrom inostranih poslova Turske Mevlutom Čavušoluom (Cavusoglu) o unapređenju i daljem jačanju bilateralne i ekonomske saradnje, kao i o regionalnim i međunarodnim pitanjima. Vučić je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, izrazio zadovoljstvo postignutim nivoom bilateralnih odnosa, za koje je rekao da ih odlikuje intenzivan politički dijalog, produbljena saradnja i međusobno poverenje i poštovanje. Dodaje se da su se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Državni vrh sa Čavušogluom, Vučiću prenet poziv Erdogana da poseti Tursku

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić kao i šef diplomatija Nikola Selaković razgovarali su sa ministrom spoljnih poslova Turske Mevlutom Čavušogluom o unapređenju i daljem jačanju bilateralne i ekonomske saradnje, kao i o regionalnim i međunarodnim pitanjima.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.