Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2023, 18:41

Čavušoglu: Sastanak predsednika Turske, Rusije, Sirije i Irana moguć ove godine

Ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu izjavio je danas da bi sastanak na nivou šefova država o Siriji najverovatnije trebalo da se održi ove godine, javlja Anadolija. Čavušoglu je rekao da se u sledećoj fazi nakon kvadrilateralnog sastanka o Siriji u sredu između Ankare, Moskve, Teherana i Damaska, planira održavanje sastanka na nivou šefova država.
Pogledaj vesti o: Turska,   Sirija,   Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turci rekli ne

Izvor: B92, 08.Maj.2023

Ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu izjavio je danas da su SAD tražile od Ankare da pošalje svoje protivvazdušne sisteme S-400 Ukrajini...Kako je naveo Turska je to odbila..."Rekli smo ne", rekao je Čavušoglu za "Haberturk", navodeći da su SAD dale različite predloge u vezi sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.