Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2024, 16:57

Carinici na Gradini u garderobi pronašli skoro 5.000 doza steroida

U torbama, među garderobom, carinici su kod dva putnika pronašli i zaplenil gotovo 5.000 pojedinačnih doza različitih anaboličkih steroida.

foto: Uprava carinaIz Uprave carina objašnjavaju da je slučaj otkriven kada je na izlazu iz zemlje za detaljan pregled izdvojen automobil strane registracije, kojim su dvojica muškaraca putovala iz Nemačke ka Turskoj.

Iako su putnici prethodno rekli da sa sobom nose samo lični prtljag, carinici su u prtljažniku, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u torbama među garderobom, pronašli 4.700 kesica anaboličkih steroida "Dianabol", "Halotestin", "Turinabol", "Superdol", "Clenbuterol", "Anavar", kao i 20 bočica preparata "Tren", "Winstrol" i "Sustanol" - stoji u saopštenju Uprave carina.

Napominju da su otkriveni krijumčareni steroidi zaplenjeni i da će biti zadržani do okončanja postupka pred nadležnim sudom.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.