ČEKA VAS PAKAO DIRNETE LI TURSKU Erdogan zapretio bolnom sudbinom neprijateljima domovine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2020, 18:13

"ČEKA VAS PAKAO DIRNETE LI TURSKU" Erdogan zapretio "bolnom sudbinom" neprijateljima domovine!

Redžep Tajip Erdogan posetio turske snage, a onda javno poručio celom svetu

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zapretio je neprijateljima svoje zemlje "bolnom sudbinom", pošto je pohvalio nivo svesti i borbenu spremnost komandosa u turskoj vojsci.

Erdogan je rekao u govoru održanom u petak pod komandom 105. artiljerijskog puka u okrugu Čorlu u provinciji Tekirdag, da "zastava bilo koje jedinice u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turskoj vojsci neće pasti, osim ako poslednji vojnik u njoj ne bude ubijen".

- Ko pokušava da potkopa našu domovinu, naše znanje i naše uši, mora shvatiti da ga čeka mučna sudbina u rukama naših snaga - dodao je.

U četvrtak je Erdogan predstavio novi sistem prisluškivanja koji će njegovoj zemlji dati "veliku snagu", napominjući da su testovi lansiranja satelita sa lokalnim mogućnostima uspešno završeni.

- Od 2020. godine sprovedena su 62 odbrambena projekta, a danas je ukupno oko 700 projekata.

- Turska ima 7 odbrambenih kompanija među prvih 100 na svetu, od kojih se 5 našlo među prvim na spisku u poslednjih pet godina.

Turski predsednik je ukazao da je sistem prisluškivanja i ometanja visokih frekvencija "Karakulak" spreman za upotrebu i da će dati njegovoj zemlji veliku moć u elektronskom ratovanju.

Erdogan je naglasio da su "testovi za lansiranje satelita sa nacionalnim sposobnostima uspešno završeni".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.