Bugarski carinici zaplenili 191 kilogram heroina

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski carinici zaplenili 191 kilogram heroina

Bugarski carinici zaplenili su 191 kilogram heroina u kamionu koji je u Bugarsku ušao iz Turske, saopštili su zvaničnici.

Prema procenama nadležnih, vrednost heroina je oko 6,3 miliona evra.

Droga je pronađena u kamionu turskih registarskih tablica prilikom provere u blizini turske granice. Vozilo je išlo ka Belgiji, a droga je bila sakrivena u 95 džakova građevinskog materijala.

Vozač kamiona, turski državljanin, je uhapšen i preti mu kazna do 15 godina zatvora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zaplenjen 191 kilogram heroina na granici Turske i Bugarske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2018

Carinska uprava Bugarske saopštila je da su zaplenili 191 kilogram heroina u kamionu koji je u Bugarsku ulazio iz Turske...Procenjena ulična vrednost heroina je 6,3 miliona evra, navodi AP...Iz Carine je saopšteno da je heroin pronađen u kamionu sa turskim registarskim tablicama, a prevozio je građevinski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.