Izvor: Radio 021, 15.Jul.2020, 23:03

Bugarska zatvorila granicu za državljane Srbije

Od 16. jula zabranjen je ulazak u Bugarsku za državljane Srbije, osim ako je reč o tranzitu.

Građanima Srbije privremeno je ograničen ulazak u Bugarsku od 16. do 31. jula, navodi se na sajtu Ambasade Srbije u Sofiji.

Izuzetak od navedene zabrane dozvoljava državljanima Republike Srbije, koji mogu tranzitirati preko Republike Bugarske sa ciljem povratka Srbiju.

Tranzit se dozvoljava jedino u slučajevima kada može da se garantuje neodložno napuštanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << teritorije Bugarske.

U Bugarsku neće moći ni državljani BiH, Albanije, Crne Gore, Severne Makedonije i Turske, pišu Novinite.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIMA SPUŠTENA JOŠ JEDNA RAMPA: Od sutra nećemo moći ni u ovu KOMŠIJSKU ZEMLJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020

Tranzit se dozvoljava jedino u slučajevima kada može da se garantuje neodložno napuštanje teritorije Republike Bugarske...U republici Bugarskoj je na snazi nova privremena zabrana ulaska na njenu teritoriju od 16.07.2020 do 31.07.2020 svim licima, bez obzira na njihovo državljanstvo, preko svih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Bugarska zatvorila granice za državljane BiH i Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2020, 08:06

SOFIJA - Građanima Srbije privremeno je ograničen ulazak u Bugarsku od danas, 16. jula, pa do 31. jula, saopštila je Ambasada Srbije u Sofiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.