Britanci pregazili Izrael, Orlovi njega se pazite

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci pregazili Izrael, "Orlovi" njega se pazite

Uspešna poslednja provera Britanaca pred Eurobasket.

Selekcija Velike Britanije savladala je favorizovani Izrael rezultatom 85-64 u okviru poslednje pripremne utakmice pred Eurobasket.

Danijel Klark je blistao u redovima Britanaca sa 25 poena i samo dva promašaja iz igre, za tri je šutirao 6/7.

Olaseni i Luk Nelson su ga pratili sa po devet poena, dok je sa druge strane Ričard Hauel upisao 15 poena, Gaj Pnin je dodao pola koša manje.

Podsetimo, Velika Britanija se nalazi u grupi D, zajedno sa našom selekcijom, kao i Rusijom, Letonijom, Turskom i Belgijom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Turci rutinski savladali Crnu Goru, Poljaci sigurni protiv Mađara

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2017

U okviru priprema za predstojeći Eurobasket, odigrana su još dva interesantna susreta...Selekcija Turske, koja se nalazi sa reprezentacijom Srbije u Grupi D na predstojećem Eurobasketu, savladala je Crnu Goru, rezultatom 84-70...Crnogorci su se držali sve do kraja treće četvrtine, održavao je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.