Brazil večeras obara rekord; Indijski soj stigao i u najuspešniju zemlju po broju vakcinisanih

Izvor: B92, 29.Apr.2021, 07:51

Brazil večeras obara rekord; Indijski soj stigao i u najuspešniju zemlju po broju vakcinisanih

Prema poslednjim informacijama broj slučajeva koronavirusa u svetu prešao je 150 miliona. U Indiji opet probijen rekord.

U trenutno najvećem žarištu koronavirusa us vetu - Indiji, zabeleženo je skoro 380.000 novih slučajeva virusa jer je u poslednja 24 sata u toj zemlji prijavljeno 379.257 novozaraženih i 3.645 preminulih, prenosi Rojters.

Kako je u ostalim zemljama i kakva je trenutno situacija u svetu u vezi pandemije kovida 19 pratite na našem LIVE Blogu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Indiji novi crni rekord, od kovida umrlo 3.645 osoba u poslednja 24 časa

Izvor: Danas, 29.Apr.2021

Indija je zabeležila 3.645 umrlih od kovida-19 u poslednja 24 časa, što je 350 više nego prethodnog dana i predstavlja novi crni rekord za zemlju teško pogođenu drugim talasom epidemije, pokazuju podaci ministarstva zdravlja.

Nastavak na Danas...

Zvezda domaćin finala Kupa

Izvor: B92, 29.Apr.2021

Održan je žreb za domaćinstvo finala Kupa Srbije...To će biti Crvena zvezda, koja je imala naklonost kuglice, pa će se utakmica igrati na stadionu "Rajko Mitić"...Borba za trofej najmasovnijeg domaćeg takmičenja zakazana je za 25. maj...Crno-beli će sedmi put uzastopno igrati u finalu, dok će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.