Božović: Batica je veliki rival i još veći prijatelj

Izvor: Mondo, 06.Feb.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Batica je veliki rival i još veći prijatelj

Šef struke Krila Sovjetov obradovao se u Turskoj susretu sa šefom struke crno-belih i njegovim pomoćnikom.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

/Od izveštača MONDA sa priprema Partizana/

Četvrti test crno-belih u Beleku protekao je bez golova: Partizan - Krila Sovjetov 0:0.

Borbenoj utakmici, u kojem su Beograđani imali veći posed i više želje da promene "nulu", prethodio je srdačan pozdrav Miodraga Božovića, trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Krila, sa šefom struke crno-belih Zoranom Mirkovićem, njegovim pomoćnikom Gordanom Petrićem i Ivicom Ilievim, sportskim direktorom Partizana.

Posle utakmice, u razgovoru sa novinarima, nekadašnji trener Zvezde rekao je da odavno ima dobar odnos sa Mirkovićem.

"Batica i ja se znamo veoma dugo i mnogo mi je drago što sam ga video. I njega i Gordana Petrića. Nekada smo bili veliki rivali na terenu, ali i još veći prijatelji van njega".

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

U osvrtu ka utakmici, Božović je rekao da su crno-beli bili bliži golu.

"Partizan je igrao bolje, spremniji su, vidi se da su u odmakloj fazi priprema. Kontrolisali su loptu, imali veliku priliku, ali generalno utakmica je protekla bez šansi. Na nama je sada da se spremimo u preostale četiri nedelje. Danas nam je možda pripao veći 'bod'", izjavio je on.

Poslednji test u Turskoj Partizan će imati u četvrtak, u utakmici protiv Mladosti iz Doboja, koju ćete takođe moći da pratite na TV Arena sport.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.