Bojana Drča pred prelaskom u Fenerbahče

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 15:44

Bojana Drča pred prelaskom u Fenerbahče

Srpska odbojkašica Bojana Drča mogla bi uskoro da pojača redove Fenerbahčea, prenosi turski portal "Volleyball Plus".

To bi za najboljeg dizača sa poslednjeg Svetskog prvenstva bio povratak u Tursku gde je već bila član Ilbanka od 2013. do 2015. godine.

Drča ove sezone igra za Lenjingradku u paru sa Brankicom Mihajlović. U Istanbulu bi mogao da je sačeka nekadašnji selektor Srbije i trener Fenerbahčea Zoran Terzić, ali su se u vezi sa njim pojavili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi da će u suprotnom smeru – put Rusije.

Bila je članica još i Lokomotive, Le Kanea, Volera, Poštara i Zvezde u dva navrata. Tokom drugog mandata je osvojila duplu krunu do koje je predvodila saigračice kao kapiten.

Kao što je napomenuto, bila je proglašena za najboljeg dizača na planetarnoj smotri, a to joj je ujedno i najveći uspeh u karijeri s obzirom na to da se sa saigračicama iz reprezentacije okitila svetskim zlatom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.