Bogdanović je neumoljiv, Darušafaka nokautirana, Fenerbahče u finalu!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović je neumoljiv, Darušafaka nokautirana, Fenerbahče u finalu!

Kanarinci su slavili s 90:74 i plasirali se u završnu borbu za titulu

Imamo prvog finalistu šampionata Turske, a to je Fenerbahče!

Tim Željka Obradovića savladao je Darušafaku s 90:74 u trećem duelu i ukupnim rezultatom 3:0 otišao u finale turskog šampionata. Prvak Evrope je pokazao ko je glavni i pitanje pobednika se nije dovodilo u pitanje.

Koliko su igrači Fenerbahčea bili fokusirani na to da završe ovu seriju već u trećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmici pokazuje činjenica da su Kanarinci u prvoj četvrtini dali 26 poena i već tada napravili prednost od 12 poena što se pokazalo kao nedostižno za domaćina.

Posle toga se igralo koliko-toliko u egalu gledajući pojedinačno drugu i treću deonicu, a tako je bilo sve do poslednje četvrtine.

Tada je Fener dodatno pojačao i otišao na veliku prednost, toliko veliku da je Željko Obradović u poslednjim minutama utakmice dao šansu isključivo turskim igračima da zaigraju.

Najefikasniji kod Fenera bio je Bogdan Bogdanović koji je ubacio 19 poena, dok je Nikola Kalinić dao 13.

Fener u finalu čeka pobednika meča Bešiktaš - Anadolu Efes u kom crno-beli vode s 2:0.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.