Bogdanović: Misliš da me nije išlo? Nije, nego...

Izvor: N1 televizija, 05.Sep.2017, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Misliš da me nije išlo? Nije, nego...

Bek reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović bio je prezadovoljan posle pobede nad Turskom u dvorani u kojoj je navijačima Fenerbahčea proteklih godina doneo mnogo radosti.

Orlovi su slavili sa 80:74, a novi član Sakramenta srdačno je dočekan.

"Bio sam oduševljen skandiranjem i što mi nisu zviždali. Čuli su se i aplauzi. Drago mi je što sam ostavio neki trag", rekao je Bogdanović i potom se osvrnuo dešavanjima na terenu.

"Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mogli ni ovu utakmicu da "slomimo". Imali smo 10, 12 poena prednosti u drugoj četvrtini i nikako da prelomimo. Bitno da se pobedi. Sada je bitno da se odmorimo jer već u urotak imamo meč u 16 časova. Uvek je lakše kada se pobedi, lakši je oporavak".

Na konstataciju jednog od novinara da ga u prvom delu meča nije išlo Bogdanović je imao spreman odgovor.

"Misliš da me nije išlo? Nije, nego se nije igralo za mene. Ja sam uzeo samo nekoliko trojki. Gurali smo dole i kada nešto ide treba to da se igra".

: You Tube

Doskorašnji košarkaš Fenerbahčea eksplodirao je u poslednjem periodu kada je vezao 10 poena.

"Šta sam razmišljao u tim trenucima? Razmišljao sam da postignem još 10 poena. To sam razmišljao".

Bogdanović je poručio da će Srbija u svakom meču dati maksimum, a pohvalio je i atmosferu u dvorani.

"Turska prd ovim navijača igra bolje 30 odsto nego na strani. Kao kada bismo mi igrali na mnašem terenu. To je normalo i daje dodatnu težinu", dodao je Bogdanović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.